avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract cu servicii mentenanta informatica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract cu servicii mentenanta informatica

Buna ziua. As dori sa inserez intr-un contract de servicii mentenanta informatica cu un operator economic care imi face mentenanta si are acces la toate parolele firmei si la serverul firmei, un articol ca si clauza de confidentialitate. Ma puteti ajuta cu o formulare juridica ce intareste siguranta ca acest operator economic nu va divulga din secretele companiei noastre :).
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: aliali00 , utilizator 14:27, 1 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctionarea divulgarii parolei adresei de email a firmei persoanelor neautorizate cyan cyan O persoana din cadrul companiei a divulgat parola emailului oficial al firmei unui fost angajat care avea acces la acest email. Dupa plecarea angajatului ... (vezi toată discuția)
Protejare date oferite unei firme care creaza site Roxach Roxach Buna ziua, As dori sa cer unei firme sa imi faca un site de vanzari masini industriale. As dori sa stiu daca exista vreun contract care ar trebui semnat ... (vezi toată discuția)
Corespondenta electronica mygmc mygmc Salutare Am si eu nevoie de ajutor. In ce context poate fi divulgata corespondenta electronica intre o societate comerciala si un (posibil) client si cine ... (vezi toată discuția)