avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Contencios administrativ, excludere din partid
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Contencios administrativ, excludere din partid

[ link extern ]

Am fost exclus din partid peste noapte, de un birou politic local din care nu facea parte niciun membru din biroul politic in care eu am fost presedinte si care au desemnat listele de consilieri pentru ultimele alegeri locale.
Prin excluderea din partid mi-am pierdut si postul de consilier pe care l-am castigat pe buna dreptate. Am obtinut scorul de 15% in localitatea in care am candidat comparativ cu 5% media pe judet.
Precizez ca nu am fost convocat la acea sedinta, nici eu nici membri de la acea vreme, care s-au aflat deasemenea pe lista de candidati pentru alegerile locale.
Am atasat o poza de pe siteul judecatoriei, la prima infatisare judecatoarea a acceptat cauza.
Credeti ca am vreo sansa sa castig acest proces?

Alte discuții în legătură

Retragere sprijin politic fara motiv Ovidiu Andrei Ovidiu Andrei https://postimg.org/image/wpnqowg9t/ Am primit această hârtie de la primărie în care am fost anunțat că mi se retrage sprijinul politic. Sunt ... (vezi toată discuția)
Procedura de validare a consilierilor locali consilier57 consilier57 Vreau sa stiu cum se va proceda in cazul in care un consilier local, membru al PC, a participat la alegerile din 10 iunie 2012, pe lista PSD? Atat in ... (vezi toată discuția)
Alegere viceprimar bil63 bil63 Buna dimineata la toata lumea. Doresc si eu o informatie: in alegerile locale din localitatea mea a iesit un primar dintr-un anume partid. La consilieri acest ... (vezi toată discuția)