avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vrem sa zugravim casa scarilor. Cum procedam?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vrem sa zugravim casa scarilor. Cum procedam?

Va cer din nou ajutorul. Trebuie sa zugravim casa scarilor; trebuie sa o facem neaparat cu o firma sau se poate si cu persoana fizica neautorizata ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: PFA IVAN RAHILA , Consultant fiscal 16:38, 19 Septembrie 2009
:offtopic: A revenit @proprietaru, alias @mos craciun, alias @musac. :))
Nu v-ati dat seama? Stilul e omul.......
N-a putut sa stea departe de noi....;)
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Septembrie 2009
elga50, moderator
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Mi-ai zis-o tataie !!!!
Probabil mergeai cu Dr. Petru Groza in strainatate. Am auzit ca pe vremea aceea se punea intrebarea la incorporare in armata daca ai rude in strainatate si un botosanean a spus ca are. Dupa o bataie buna a aflat de la el ca are rude la Vaslui.
Sanatate si va doresc sa mergeti si cu actualii sau viitorii.
Dar lasa-ne sa citim legea si sa o aplicam asa cum am invatat noi, cu respect fata de oameni si in concordanta cu epoca si pretentiile actuale.
Olga are drepatate in acest sens dar e bine sa va certifice si cenzorul documentele care atesta efectuarea reparatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zugravire scara bloc miki3 miki3 As vrea sa stiu cum se procedeaza pentru zugravirea scarii blocului(bloc 4 etaje)In scara noastra sunt 19 apartamente. Scara administratorului se zugraveste, ... (vezi toată discuția)
Fond de reparatii stamate m stamate m Daca avem fond de reparatii SI puten Sa folosim o parts din el pt zugravirea unei scari? (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli pe scara strutzzy strutzzy Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat in urmatoarea problema. Blocul in care locuiesc este format din 3 scari. Avem asociatie de proprietari. Proprietarii ... (vezi toată discuția)