avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs fond funciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs fond funciar

Buna seara. Am o problema personala cu un teren care a fost mostenire dupa un unchi. COncubina acestuia prin masinatiunilr notarului de stat a reusit sa faca certificat de mostenitor, ca si sotie supravietuitoare. Dupa lungi procese, matusa a fost inlaturata de la mostenirea mea. Problema e ca in 2014, nepotul matusii mi-a vandut casa si terenul aferent. Ca sa nu platesc taxa de timbru, avocatul i-a contestat titlul de proprietate, obiectul fiind fond funciar. Baiul este ca la judecatorie desi am castigat, in apel am pierdut in totalitate, intrucat judecatorii au tinut cont de o sentinta din 1941 prin care unchiul si concubina au cumparat terenul, desi acesta sentinta , ce a fsot baza certificatului de mostentior fals a fost anulat o data cu certificatul de mostenitor. Neavand bani pt avocat , am facut recurs, citind pe net ca se poate face recurs si impotriva unor hotarari definitive. Am primint intampinarea si zice ca recursul e inadmisibil. Este oare chiar asa? tot caut pe internet ceva util, dar nu gasesc :((((( Nu inteleg cum de judecatorii de la tribunal au trecut peste 8 sentinte castigate de mine, unele dintre ele cupprinzand inclusiv despagubirea adevaratilor mostenitori de catre subsemnatul. NU ma pot impaca cu ideea ca eu, cu sentinte castigate, am pierdut. Va rog mult sa ma indrumati, cum as putea contracara inadmisibilitatea. :((:((:((
Cel mai recent răspuns: capucino , utilizator 19:12, 2 Aprilie 2017
Singurele cai de atac mai raman:contestati in anulre si revizuirea, daca indepliniti conditiile ,prevazute de NCPC ptr.aceste cai extraordinare de atac.
pai la alea nu m-am incadrat. din cate am citit pe net. Tribunalul a trecut peste sentinte irevocabile, ... si nu am remarcat sa fi fost vreun motiv pe contestatia in anulare sau revizuire :((((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare hotarare tribunal erdei_ghe_cristian erdei_ghe_cristian Am contestat un PV de contraventie al politiei rutiere care spunea ca nu am acordat prioritate pietonilor angajati in traversare, si la Judecatorie am castigat ... (vezi toată discuția)
Recurs carmen petrache carmen petrache Am castigat un proces cu banca pe fond,in apel a castigat pe tardivitatea apelului.....banca mai poate face RECURS???? (vezi toată discuția)
Posibile cai de atac impotriva unei sentinte definitive a curtii de apel bucuresti aaionut30 aaionut30 Pe scurt,avem cazul unei mame de nationalitate romana care are doi copii cu un cetatean italian.Cei doi nu au fost casatoriti legal dar copii sunt recunsocuti ... (vezi toată discuția)