avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatricularea unei masini
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatricularea unei masini

am cumparat de la cineva o masina adusa din Polonia la care mi-a dat cartea de identitate a masinii si talonul , actele fiind valabile pana la data de 13 iulie 2017 certificatul de asigurare si ITP pana la data de 17 iulie 2017 care a fost scris pe talon.el mi-a spus ca pot circula cu nr de Polonia pana la acea data.Ca sa fiu mai sigur am verificat dupa 3 zile pe internet daca masina nu este radiata dar am gasit
ca era radiata pe data de 27 martie. am programare la RAR pe data de 17 mai 2017 va rog sa-mi spune-ti cum trebuie sa procedez ca sa fiu in regula.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:15, 2 Aprilie 2017
Desfasurati procedura legala,obtineti formalitatile de la RAR,finalizati procedura de inmatriculare auto,dupa care puteti sa va deplasati pe drumurile publice fara probleme
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot circula cu mașina dacă talonul are trecuta data înstrăinării si au trecut cele 30 de zile precizate in lege? Safranero Safranero Am achiziționat o mașină în luna iulie (22 iulie mai exact) in momentul respectiv fostul proprietar a scris înstrăinat si data înstrăinării pe talon ... (vezi toată discuția)
Contraventie sau infractiune mihai-dum mihai-dum Buna seara. In luna mai am cumparat un auto care nu a mai fost utilizat 3 ani. actele nu au fost inca perfectionate. La cumparare propietarum mi-a inmanat ... (vezi toată discuția)
Verificare tehnica expirata Georges3 Georges3 Buna . In cazul in care verificarea tehnica la masina a expirat, cum se poate face verificarea? trebuie deplasat pe platforma, sau daca a ajuns pana la RAR ... (vezi toată discuția)