avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reponsabilitati primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reponsabilitati primarie

Buna ziua
Locuiesc in Galati si in parcul adiacent blocului unde locuiesc a aparut doua surpari una destul de mare,stiind ca in zona au mai fost probleme cu canalul colector a celor de la Apa-Canal am facut o sesizare telefonica la ei.Au venit si au zis ca nu este de la ei.Am facut si o sesizare scrisa la primarie cu nr13985/13.03.2017 si raspunsul a fost
"Surparea se datoreaza infiltrarii in timp a apelor pluviale cazute in toamna anului 2016 precum si a topirii zapezii cazute in timpul iernii 2016-2017
In cursul acestui an vor fi luate masuri pentru remedierea surparii respective."
Totusi de ce a aparut,unde se duce acest pamint?Ne este frica ca se poate modifica structura dealului si sa fie afectata structura blocului.Ce masuri putem intreprinde mai departe,putem cere nota de constatare(raport de expertiza)incheiata in urma cererii mele si sa ne putem considera parte civila?Cine este superior primarie si la ce institutii ne mai putem adresa,raspunsul lor fiind foarte evaziv inclusiv cind vor remedia problema care ar fi demersurile mai departe.Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 2 Aprilie 2017
nestian_marian, utilizator

Alte discuții în legătură

Inundare proprietate ape pluviale ionela0607 ionela0607 In cateva cuvinte - compromiterea structurii cladirii din cauza infiltrarii apelor provenite din ploi, din topirea zapezilor, ape venite de pe propritati ... (vezi toată discuția)
Problema canal colectare apa menajera sdaniro sdaniro Buna ziua, Am o problema veche cu un canal de colectare a apei menajere aflat in fata blocului in care locuiesc, canal care refuleaza periodic, mai ales ... (vezi toată discuția)
Plata apa meteorica sau apa de ploaie boian boian Am formulat cerere de chemare in judecata a furnizorului de apa potabila pentru a nu mai imi factura prestari servicii (canalizare si epurare) legate de apa ... (vezi toată discuția)