avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Unde trimit dovada platii pt. amenda rutiera luata pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Unde trimit dovada platii pt. amenda rutiera luata pe A2?

Buna ziua,

Am luat o amenda pt. depasire viteza pe A2 in jurul KM 160. Am incercat sa o platesc la un OMV insa persoana de la casa m-a intrebat in ce localitate s-a intamplat ca cica ar trebui asta. Ori nu stia ea ori trebuie o localitate? Ce intrebari am eu:

Unde o pot plati si unde trimit dovada? Eu sunt din Bucuresti, sector 5.

Pe procesul verbal scrie Incheiat azi zi | luna | an | ora | localitatea A2 KM 160
Agent constatator bla bla din IGPR BAMS Br. A2 (unitatea).

Presupun ca inseamna IGPR Brigada Autostrazi si Misiuni Special Biroul A2.

Deci la ce adresa trimit si sub forma de ce? Scrisoare?

E prima amenda la mine, deci de aia nu stiu prea multe.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:05, 2 Aprilie 2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare de la poliție pentru depășirea vitezei legale pe a2: autoturismul meu nu a fost în acel loc în data precizată, cum să răspund solicitării? elisah elisah Am primit o comunicare de la poliția autostrăzii a2 prin care mi se solicita transmiterea datelor de identificare ale persoanei care a condus autoturismul ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pe 90 de zile eqtudor eqtudor Buna ziua, Recent am facut un drum Turda - Cluj, dupa Tureni, pe DN60 exista un tronson unde viteza este limitata la 60km/h Bun, imi face organul semn ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat gimi21 gimi21 salut vreau si eu sa stiu daca depasesc intr un sat pe trecerea de pietoni o masina care incetineste si nu exista nici un pieton cu o viteza de 80 km/ora (vezi toată discuția)