avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Evacuare locuința
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Evacuare locuința

Buna ziua , dacă locuiesc cu părinții pe proprietatea lor bineînțeles , care sunt drepturile mele și in ce condiții mă pot evacua afara din casa . Adresa mea din buletin este cea a părinților , mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Soimul xl , utilizator 21:52, 2 Aprilie 2017
Buna seara, stimata doamna/ domnisoara daca ati implinit varsta de 18 ani, evacuarea dvs. se face foarte simplu cand va veti intoarce din oras/serviciu veti gasi yala schinbata la usa si nu va mai deschide usa. Pt. lucrurile personale ramase in casa daca vrea vi le da daca nu .... nu, in. Instanta nu aveti nici o sansa pt. reintegrare in domiciliul din CI si nici pt. recuperarea bunurilor proprii. SFAT evitati ori ce discutie sa nu ajungeti pe drumuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare domiciliu Schiopu Oana Schiopu Oana Buna ziua, Locuiesc cu sotul in acelasi apartament, avand amandoi adresa din buletin aici. Daca vreau sa divortez, cand il pot evacua, in ce conditii? ... (vezi toată discuția)
Evacuare sot violent ContSters199251 ContSters199251 Buna ziua! Vreau sa expun problema unei cunstinte care nu stie cum sa procedeze si are nevoie de ajutor. Doamna a divortat de curand de sotul plecat in ... (vezi toată discuția)
Solicitare ajutor chris76 chris76 Buna ziua! Locuiesc in apartamentul proprietate al fostei sotii impreuna cu cei 2 copii rezultati din casatorie,care mi-au fost incredintati mie dupa divortul ... (vezi toată discuția)