avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate verificare factura telefonica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

verificare factura telefonica

Buna seara.
Sotul meu si-a luat un telefon la abonament. A scos abonamentul din el si mi-a dat mie telefonul el. Mi-am pus abonamentul meu si cartela mea in el.
Acuma sotul meu imi spune ca poate verifica absolut tot ce fac eu pe telefon, pt ca telefonul e luat pe numele lui - chiar daca este abonamentul meu in el.
Este posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Adelina35 , utilizator 19:35, 12 Aprilie 2017
Nu!
Nu este posibil!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost inselat. am incheiat un contract de telefonie mobila si acum sunt bun de plata Cosmin20 Cosmin20 Acuma 2 zile , ma contacteaza un tip pe strada , eu il stiu din vedere si toata ziua il vad intr-o zona , si ma minte ca cica are de scos un telefon de la ... (vezi toată discuția)
Abonament cumparat martzianu martzianu Buna ziua. Am si eu o intrebare.... Zilele trecute, am cumparat un abonament vodafone de la un bisnitar (poti vb pana se inchide) Se poarta in ziua de ... (vezi toată discuția)
Abonament cosmote - sim demagnetizat, reziliere contract PopaMarian1 PopaMarian1 Buna Ziua.Am si eu o intrebare,am un abomanet cosmote ,si asta seara stateam pe telefon si dintr-o data imi zce Introduceti cartela SIM.Bag cartela in alte ... (vezi toată discuția)