Buna ziua.
Am si eu o intrebare....
Zilele trecute, am cumparat un abonament vodafone de la un bisnitar (poti vb pana se inchide)
Se poarta in ziua de astazi.
Dar, eu mi-am achizitionat niste produse de pe internet cu SMS-uri, si mi-am incarcat si cealalta cartela de pe contul de abonat.
Acum, daca cineva pierduse abonamentul? Pot fi eu tras la raspundere pentru pagube?
Multumesc!
P.S. Abonamentul s-a inchis dupa 2 zile.
Acum e posibil orice, poate telefonul cu cartela respectiva a fost furat sau poate apartinea unui infractor, daca s-a savarsit o fapta penala si numarul respectiv a fost folosit, asteptati-va sa trebuiasca sa dati declaratii, dvs. si persoanele cu care ati vorbit la telefon.
Daca nu e cazul de mai sus, nu aveti nici o responsabilitate, v-ati scos cu 2 zile de convorbiri.
Am cumparat de la un bişniţar un abonament telefonic Vodafone.
Acesta mi l-a vandut specificand ca este al lui si ca pot vorbi dupa el cat vreau, pana se va inchide.
Eu mi-am cumparat niste produse virtuale folosind abonamentul, si mi-am incarcat si cartela pre-pay.
Ma gandesc ca daca s-a inchis, cineva pierduse abonamentul si el l-a gasit si l-a vandut, sau cine stie...
Pot fi eu tras la raspundere pentru pagube?
Acum am inteles... a cumparat abonamentul altuia care era de fapt furat... Evident ca puteti fi tras la raspundere. Si chiar puteti fi acuzat de furt.... #-o