avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozitare avantaje in natura
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozitare avantaje in natura

O societate comerciala doreste sa acorde salariatilor produse din productia proprie sub forma avantajelor in natura. Care sunt contributiile sociale obligatorii care se retin si monografia contabila aferenta?
Cel mai recent răspuns: gabi_karmen , utilizator 09:14, 5 Aprilie 2017
Valoarea produselor in natura reprezinta salariul net. Plecand de aici se calculeaza contributiile sociale si impozitul datorate.
In codul fiscal nu se precizeaza acest lucru. Imi puteti spune daca sunt si alte norme metodologice in care se specifica faptul ca avantajele in natura sunt considerate ca sume nete?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuielile cu hrana angajati marin83 marin83 cum se inregistreaza in contabilitate cheltuielile pentru hrana angajatiilor cumparata de angajator? (vezi toată discuția)
Ordinul 617/2007 MarcelaS MarcelaS Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca ordinul 617/2007 este in vigoare. La art. 5 din acest ordin [quot](6) Persoanele care realizeaza venituri din ... (vezi toată discuția)
Castig concurs pe internet , ar trebui sa declar venitul ? Andrewstephen1 Andrewstephen1 Salut , Eu lucrez pe un site care se fac logo\'s/web sites , si pe acel site vin clienti care vor logo sau web site design si deschid un concurs care ... (vezi toată discuția)