avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Impozit masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Impozit masina

Buna ziua.Am cumparat o masina.Am fost cu proprietarul la primarie sa iau viza de la plata impozit.Acolo a deacoperit ca are de platit o amenda radar .Omul nu are banii sa plateasca si amenda.Aia nu vor sa ia banii de impozit doar pe masina.Cum pot face sa imi iau masina eu pe impozit?Plata e de 2100 lei eu puteam sa-i dau 1000 dar el nu are.Pot sa o radiez si sa ma duc la rara si sa o inscriu pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:03, 3 Aprilie 2017
Este necesar sa parcurgeti intreaga procedura ,sa intrati in posesia tuturor documentelor de la vanzator
Fara fisa de radiere si fara certificatul fiscal nu veti putea finaliza procedura de inmatriculare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto Edy1990 Edy1990 Buna ziua.Am si eu o problema.vreau sa inscriu masina dar am certificatul fiscal expirat din 2015.am cumparat masina de la o persoana intermediara persoana ... (vezi toată discuția)
Anulare impozit in cazul vanzarii masinii johnny37 johnny37 Buna ziua, Am o nelamurire legata de impozitul auto si as dori daca poate cineva sa ma ajute. Eu sunt din Falticeni, jud. Suceava si in august 2008 am ... (vezi toată discuția)
Mașina cumpărată de la persoana fizica,înmatriculata in ro dar inca in leasing in uk Margi Margi Buna ziua.am cumpărat o mașina de Anglia in primăvara,de la persoana fizica in România .De curând am început sa primesc diferite telefoane de la ... (vezi toată discuția)