avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere masina

Am cumparat o masina.am făcut contract vânzare cumpărare .Am luat masina.acte.tot . Astept sa radieze fostul proprietar ca .sa o pot trece pe numele meu . sa plătesc taxele etc. dar fostul proprietar o tot amână...
Ce tb făcut?
Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2018
Calin florin, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:03, 9 Octombrie 2018
Daca ati incheiat contract de vanzare cumparare ati primit certificat fiscal si fisa de radiere,puteti nota auto pe rolul dv fiscal
Vanzatorul prin incheierea contractului de vanzare cumparare si fisa de radiere are tot interesul sa radieze auto din evidenta fiscala cu scopul de a nu mai achita obligatii aferente auto instrainat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea din evidenta a masini de la primarie Candel Candel Am cumparat recent o masina ,am avut accident ,am primit dauna totala la masina si am ramas cu masina acasa ,ca sa pot sa iau bani pe dauna totala ,a trebuit ... (vezi toată discuția)
Fiscal auto D.Ionut D.Ionut Buna seara Am cumparat un autoturism in 2016,am facut un contract de vanzare cumparare si mi a zis ca el nu este proprietarul dar fiscalu il aduce a doua ... (vezi toată discuția)
Vanzare automobil blajaura blajaura In luna august 1916, soacra mea a vandut un autoturism ( folosit ), facand un contract de vanzare cumparare nefiind inregistrat la notar si nefiind finalizat ( ... (vezi toată discuția)