avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul de a semna documente in timpul concediului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul de a semna documente in timpul concediului de odihna

In timpul concediului de odihna, am dreptul de a semna documente?
Eu personal consider ca am acest drept, fiind alegerea mea de a veni o fuga la servici iar documentele intocmite de mine in acest timp sa fie semnate de mine, eu asmandu-mi responsabilitatea.
Sau exista obligatia de a nu semna in timpul concediuli de odihna?

Alte discuții în legătură

In timpul concediului medical salariatul poate semna documente? ellena ellena Daca persoana se afla in concediu medical 30 de zile, din pricina unei fracturi la picior si ocupa post unic - consilier resurse umane- fiind singura cu ... (vezi toată discuția)
- după venirea din concediul de odihnă, un salariat mai poate ... oanaportar oanaportar - după venirea din Concediul de odihnă, un salariat mai poate semna un Contract, dacă acest Contract a fost încheiat cât salariatul a fost în Concediul ... (vezi toată discuția)
Cerere concediu odihna-obligatoriu de intocmit? moniklauleanu moniklauleanu Salariatii ce isi efectueaza concediul de odihna conform planificarii efectuate mai au obligatia de a inainta o cerere scrisa angajatorului inainte de a intra ... (vezi toată discuția)