De o perioada , bancile din fata scarii mele au fost ridicate , dar acum o saptamana, persoanele mai in varsta au adus vorba la sedinta generala ca si-ar dori reamplasarea lor. Sincer eu nu sunt de acord deoarece locuiesc la parter , si blocul fiind la strada se aduna foarte multi tineri care stau pana dimineata si lasa mizerie in urma, si fac si foarte multa galagie. Exista vreo lege care sa previna reamplasarea bancile sub geamul meu?
Bancile nu sunt daunatori ca sa le previ, mai ales ca sunt binevenite pentru cei mai tomnatici. E pacat sa le luati bucuria daca si-o doresc, niste oameni pe o banca parca mai umanizeaza societatea asta in care clamam numai interdictii.
Pai in mesaj omu' nu zice ca nu's bune bancile, ci ca locuieste la parter si este inebunit de galagia care se face de catre tineret-mandria tarii si care mai lasa si multa mizerie in jur.
Noi ne confruntam fix cu aceeasi problema.
Daca in urma cu cativa ani, oameni de bine au avut aceasta frumoasa initiativa, acum, dimineata ti se face rau de cata mizerie (nu are rost sa va spun ce inseamna mizerie...) se aduna din urma acestor tineri care, la drept vorbind nu stiu ce vina au. Gasesc si ei un refugiu pe aceste banci. Poate ca parintii lor ar trebui sa le mai de-a si alte preocupari, sa-i mai tzina pe langa casa, in fine, nu incerc sa spun mai multe...
La noi s-a hotarat: desfiintarea acestor banci. Punct!
Vecini cu probleme
eryurek
Buna ziua,
Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)