avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Pot fi propriul meu contabil ?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Pot fi propriul meu contabil ?

Buna seara !

Sa ziceam ca imi deschid un SRL unde voi fi singurul angajat. Ca sa nu mai platesc un contabil ca sa-mi tina evidenta si toate cele, m-am gandit ca sa fac eu Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor, profilul de contabilitate ca sa pot sa-mi fac eu singur contabilitatea si sa nu mai trebuiasca sa mai platesc pe altcineva.
Imi da voie legea sa fac asta sau nu ?
Dar daca ar fi vorba de PFA si nu de SRL, cum ar sta lucrurile ?
Ce sfaturi imi dati ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:10, 3 Aprilie 2017
Avand studii superioare economice si fiind si salariat, puteti sa va angajati si ca director economic sau contabil sef si sa semnati toate documentele contabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil cu drept de semnătură ContSters452147 ContSters452147 Salutare! Un prieten care deține o firmă mi-a cerut ajutorul și nu știu cum să îi răspund. Dacă acesta nu are facultate și urmează un curs de ... (vezi toată discuția)
Pfa pt contabilitate primara? cristinamarcu cristinamarcu Am terminat o facultate in domeniul contabilitatii, si as vrea sa tin contabilitatea unor srl-uri, dar nu stiu daca am voie. Am inteles ca trebuie sa-mi ... (vezi toată discuția)
Obligatoriu contabil? lupascumihaela lupascumihaela la un srl este obligatoriu sa ai contabil cu studii superiare angajat? asociatul unic sau administratorul nu are dreptul sa-si tina evidenta contabila la ... (vezi toată discuția)