avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot sa deschid o filiala in Anglia?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot sa deschid o filiala in Anglia?

Vreau sa-mi deschid o filiala in Anglia. Ma poate indruma cineva in acest sens?
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 08:02, 18 Septembrie 2009
Puteti deschide o filiala in Anglia, dar trebuie sa aveti in vedere dispozitiile legale britanice in acest sens.
Scuam gresit in text. Filiala vreau sa o deschid in Anglia.
Filiala, deci o noua persoana juridica (va depune bilant contabil in UK); sucursala sau reprezentanta, e altceva.
Ar trebui sa furnizati mai multe detalii. Daca e in domeniul serviciilor ar fi de discutat daca e o activitate supravegheata in RO. Oricum suntem in UE si e valabila regula libertatii de circulatie a serviciilor, capitalului, fortei de munca, etc.

Succes!
Deci. Am o societate de prelucrare a lemnului aici si vreau sa deschid un punct de lucru in Anglia. Aici vreau sa fac semifabricate sa le duc in Anglia si acolo sa fac produsul finit.
se poate deschide sediu secundar in Marea Britania toate formalitatile urmand a fi indeplinite la ORC unde societatea comerciala isi are sediul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma organizare evenimente uk iceraluk iceraluk Buna ziua, Daca am firma de organizare evenimente in UK (un LTD) si vreau sa fac un eveniment in Romania, imi trebuie sa deschid punct de lucru in RO sau ... (vezi toată discuția)
Sfat infiintare firma in romania ionca ionca Buna ziua, am dubla cetatenie (romana si germana) si locuiesc in germania. Am in Germania o firma sa spun in mare \"prestari servicii\", si as dori sa deschid ... (vezi toată discuția)
Cod fiscal international ?!... FLORIN RADU FLORIN RADU dragi colegi, apelez la cunostintele vostre, intr-un domeniu pe care nu il cercetez si la care ma pricep, deci, prea putin. intrebarea este: exista un \"cod ... (vezi toată discuția)