avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dosar CASCO
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dosar CASCO

Buna ziua. Am ajuns la capatul rabdarii, am stat cu masina 2 luni ca sa primesc un accept de intrare in reparatie si ce credeti, ei mi-au dat aprobare pentru accept de plata. Si masina mea sta in service degeaba,pentru ca nici macar nu mi se raspunde la intrebari, sun la uniqa: "buna ziua, vom trimite o solicitare inspectorului ,dupa care va contactam" ,de fiecare data aud cuvintele astea si nu sunt contactat,bineinteles. Mi-au dat mailul inspeectorului, nici nu imi raspunde, numarul de telefon nu mi-l poate da ,sa pot lua legatura cu el.. Ce pot face in aceasta situatie ??
Cel mai recent răspuns: Mihai.Catalin96 , utilizator 09:51, 12 Aprilie 2017
Faceți o plângere on-line pe site-ul www.asfromania.ro.

Succes!
Multumesc penteu sfat. Altceva se mai poate face?
Da, găsiți detalii pe www.salfin.ro.
Succes!
Inteleg ca s-a deschis dosarul de dauna, s-au constatat avariile, s-a incheiat procesul verbal/nota de constatre a avariilor si vi s-a dat documentul pentru introducerea autoturismului in reparatie. Ati introdus autoturismul in reparatie. Problema taraganarii reparatiei nu se poate imputa societatii de asigurare, ci service-ului. Poate au motive obiective cum ar fi lipsa pieselor de schimb si aprovizionarea de la firma producatoare poate dura. Deci, faceti presiuni la service pentru urgentarea reparatiei autotursmului.
ing. Ioan Ciobanu
Gresit. Serviceul are toate piesele, problema a fost urmatoarea : am bara din fata si farurile trecute de cei de la casco sa mi le schimbe, iar serviceul a facut o reconstatare si au spus ca mai am probleme si cu radiatoarele si tragerul, insa cei de la casco nu au vrut sa aprobe pe motiv ca nu sunt din eveniment. Am fost unde mi s.au facut poze si m-au anuntat ca astazi, se va duce un inspector sa vada masina. Precizez ca ce au scris cei de la service sunt din eveniment,absolut toate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uniqa nu imi achita reparatia gina89 gina89 buna seara, am CASCO la UNIQA. am deschis dosar de daune si mi-am dus masina in service, la Midocar. Cei de la Midocar au facut reconstatare Midocar acceptul ... (vezi toată discuția)
Dauna auto - decontare reparație Razvan1405 Razvan1405 Bună ziua. Numele meu este Răzvan. Am fost implicat într-o tamponare auto, eu fiind păgubitul. A fost inspectorul de daune la mine acasă, mașina nefiind ... (vezi toată discuția)
Refuz accept de plata - credit europe egabcaz egabcaz Buna ziua, De curand am gasit masina lovita in parcare - avarii la bara fata si capota. Am fost si am deschis dosarul de dauna si apoi am fost la service ... (vezi toată discuția)