avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract munca,perioada de proba gestionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract munca,perioada de proba gestionar

In data de 16/03/2017 m-am angajat la o firma pe postul de gestionar; din cate stiu eu perioada de proba de e 90 zile(si daca e 30 zile inca ma incadrez).Initial trebuia sa fim 3 gestionari doar ca sa aflu acum 1 zi ca doar eu am semnat predarea de gestiune,ceilalti doi renuntand( acum sunt singurul gestionar pe divizia mea).
Doresc sa stiu :daca imi dau demisia la zi pot fi tras la plata pentru eventuale minusuri de stoc?si daca da e posibil sa fac in asa fel incat sa nu platesc?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 5 Aprilie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa va dati demisia, depuneti o notificare de incetare a c.i.m. fara preaviz, potrivit at.31 alin.3 C.mun.

Art.31 C.mun.
...
(3) Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
....

Greu de precizat daca se va gasi sau nu lipsuri.
Mulțumesc pentru răspunsul prompt.
Nu este vorba dacă se va găsi sau nu.Doresc să știu dacă pot fi pot fi tras la răspundere pentru minusuri pentru că deși mai este o persoană pe divizia mea că gestionar pe un schimb diferit, nu a semnat predarea gestiunii. Mulțumesc.
.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti fi tras la raspundere intr-o astfel de situate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie - gestiune ! Costin79 Costin79 Am in grija doua magazine si gestine la ambele e trecuta pe numele meu. Am descoperit pe camere de luat vederi ca doua angajate au furat din magazin. Mi-am ... (vezi toată discuția)
Imputare diferente inventar marinica_ph marinica_ph buna ziua, din martie anul trecut sunt sef depozit la soc com x. la momentul cand am semnat contractul individual de munca am semnat si pentru raspundere ... (vezi toată discuția)
Imputare diferente inventar marinica_ph marinica_ph buna ziua, din martie anul trecut sunt sef depozit la soc com x. la momentul cand am semnat contractul individual de munca am semnat si pentru raspundere ... (vezi toată discuția)