avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu de munca

Am lucrat la o companie de constructii perioada de proba de 3 luni. Ulterior am incetat activitatea deoarece firma nu detinea autorizatii pentru lucrarile pe care le executa. Ulterior pentru ca nu mi s-a parut corect fata de eventualii beneficiari am facut reclamatii la autoritatile statului (politie, inspectoratul de stat in constructii, isu). Acum am primit acasa adresa de la tribunalul bucuresti ca am fost dat in judecata pe motiv ca nu am respectat clauza de confidentialitate si loialitate a contractului de munca pe care l-am avut. Ma puteti ajuta cu un sfat; cum as putea sa ma apar in aceste conditii in fata instantei.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 4 Aprilie 2017
Postati-ne ce cuprinde acea clauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea certificatului de urbanism si a autorizatiei de construire socrate111 socrate111 buna ziua.Ce proceduri potrivit legii pot initia in vederea anularii certificatului de urbanism emis precum si autorizatiei de construire de catre primarie, in ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri! Hercule36 Hercule36 Va rog, daca puteti sa ma ajutati in cateva probleme: - cine poate fi diriginte de santier? (e o persoana autorizata sau pur si simplu se numeste printr-o ... (vezi toată discuția)
clauza de confidentialitate contract de colaborare medeea2013 medeea2013 Buna seara, Sunt pe cale sa semnez un contract de colaborare dar sunt unele aspecte care imi ridica semne de intrebare. Si anume: -Remuneratia se va face ... (vezi toată discuția)