avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot lua amenda pt. vandaluzare??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot lua amenda pt. vandaluzare??

Acum cateva zile vopseam gardul proprietatii mele si vecina, a parcat masina (pe terenul ei) exact in dreptul unde lucram. A venit de cateva ori sa verifice daca e stropita am avut un schimb de replici (i-am spus sa o mute ) si ca un facut, i-am stropit-o pe partea dinspre gard nu foarte rau , pe capota ,parbriz si aripa.Mi-a facut plangere la politie si ...astept sa ma cheme .....Anul trecut a procedat la fel, parcand acolo unde vopseam si comentand ca sa am grija sa nu o stropesc.Ce se v-a intampla?Cum ma pot apara??

Alte discuții în legătură

Plângeri din vecini pentru o pretinsă daună materială. cum pot dovedi că nu sunt din cauza mea? AlmaMar AlmaMar Bună ziua! Stau la casă, iar în dimineața zilei de 9 septembrie am vopsit acoperisul prin pulverizare. Vecina mea, cu care avusesem in ultimul timp ... (vezi toată discuția)
Parcare în fața casei mele RoxanaFl. RoxanaFl. Parcare în fața casei mele. Bună ziua, Locuiesc la casa, iar în fața casei mele parchează frecvent vecinul de vis-a-vis, care are 2 laturi pe care ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul andreibonis andreibonis Buna seara Am o problema cu un vecin care este si persoana juridica, adica are un atelier service si un parc auto compus din mai multe cap-tractor cu ... (vezi toată discuția)