Vreau sa fac urmatoarea treaba: sa aduc din alta tara produse cosmetice (ex. demachiant la bidoane de 20l) si sa il ambalez aici in Romania in sticlute de 75ml sub numele meu (la modul Demachiant "Marca Mea" produs in Korea)
Ce fel de firma am nevoie cu cod de producator? Pot fi un producator de cosmetice - ca toate fabricile- dar eu doar sa le ambalez?
Cum trebuie sa procedez? Ce cod caen trebuie sa am si ce legislatie specifica trebuie sa citesc.
Nu sunteti producator ci sunteti distribuitor.
Mai corect va trebuie o franciza pentru ca producatorul din statul respectiv va poate da in judecata si castiga, intrucat vindeti produsul sau, marca sa si nu a d-voastra.
Deci chiar daca am contract cu el in care scrie ca imi da voie sa le vand sub numele meu sunt distribuitor?
eu vad cam asa treaba: pot lua un sac de zahar si sa il pun in pungi de 1 kg, daca am acordul producatorului il pun in pungi scrise cu numele meu - atunci ma incadrez la vanzator si atat?
Partea asta e confuza pentru mine.
Pot privi lucrurile si asa: el e un furnizor de semifabricat, produsul final e cel ambalat nu? Pe cine trebuie sa intreb sa imi poata raspunde exact: avocat, economist, registru comertului... unde ma pot informa?
Comert cosmetice vrac
zmz
Buna ziua!
Vreau sa comercializez cosmetice (aici ma refer la unturi de corp, uleiuri vegetale, argile minerale si sapunuri naturale), pe care le voi ... (vezi toată discuția)