avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Actiune dupa 20 de ani si reprezentare in instanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Actiune dupa 20 de ani si reprezentare in instanta

Buna ziua!

Sper sa gasesc ajutor pe acest site la problema mea. Situatia este in felul urmator: pentru un prejudiciu creat de contabilul firmei acum 20 de ani si pentru care exista sentinta definitiva se mai poate pune in aplicare acum? Sau s-a prescris? Daca s-a prescris, se poate incepe alta actiune?

Alte discuții în legătură

Nepunerea in executare sentinta judecatoreasca de catre bej hp777 hp777 Buna ziua. Am o sentinta judecatoreasca prin care sunt reincadrat in functia de contabil la o asociatie de locatari cu plata drepturilor salariale din 2001 si ... (vezi toată discuția)
Divortata in turcia, recunoastere sentinta in romania Floriy68 Floriy68 buna seara !!!ma numesc FLORI,am fost casatorita in Turcia ,apoi am venit in Romania cu gandul de a ramane pe teritoriul Romaniei ,mi-am legalizat actele de ... (vezi toată discuția)
Intentionez sa dau in judecata eos-ksi pentru santaj add2005 add2005 Buna ziua. Mama o avut o problema cu Orange si cu UPC in urma cu vreo 5 ani. Diferite probleme ce erau pe atunci. A fost data in judecata si a castigat ... (vezi toată discuția)