avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Investire instrumente bancare
Discuție deschisă în Executare silită

Investire instrumente bancare

Am primit de la un client 5 BO si 5 CEC-uri.
Bineinteles toate au fost refuzate pentru lipsa total disponibil.
Clientul debitor este din Timisoara, creditorul din Bucuresti. Instrumentele bancare au fost introduse - logic - in banca mea din Bucuresti.
Intrebare: Unde depun cererile de investire a instrumentelor bancare? La Judecatoria sectorului in raza careia am sediul social in Bucuresti sau la Timisoara la Judecatoria unde are sediul social debitorul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 13:59, 17 Septembrie 2009
La Bucuresti investiti cu formula executorie, dar de executat la Timisoara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin refuzat mimiz mimiz Am un bilet la ordin refuzat de la banca pe motivul de lipsa partiala de disponobil. Biletul a fost emis in data de 5 ianuarie cu scadenta la 10 martie. Am ... (vezi toată discuția)
Cine va fi chemat spre execuatarea bo- emitentul sau girantul? venere venere Suntem o societate din Botosani in posesia a 2 BO investite cu formula executorie. Biletele la Ordin sunt emise de catre o sc din Bucuresti si girate catre o ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru-investire b.o ContSters154162 ContSters154162 Pentru investirea cu formula executorie a unui Bilet la Ordin cat este taxa de timbru? Multumesc.:D (vezi toată discuția)