avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... abuz BANCPOST
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

abuz BANCPOST

Buna ziua! Ma numesc Eugen si am avut o descoperire de cont pe cardul de salariu obtinuta printr-un contract cu BANCPOST in 2001.Pana in luna martie acest an am incasat salariul pe acest card si am ridicat banii ramasi dupa ce banca isi lua dobanzile si comisioanele ,DAR INCEPAND CU ACEASTA LUNA AM FOST SOMAT SA ACHIT INTREAGA SUMA COMUNICANDU-MI-SE CA SUNT INREGISTRAT CA RESTANT CU ACEASTA,FARA NICI O ALTA EXPLICATIE,COMUNICARI FACUTE EXCLUSIV TELEFONIC SI FOARTE AGRESIV.La un moment dat printr -un SMS mi s-a propus sa merg in sucursala pentru a-mi transforma descoperirea de card in credit,lucru pe care l-am si facut,dar tot aceeasi banca mi-a respins cererea fara nici o explicatie,iar ieri mi s-a comunicat prin SMS ca am fost raportat la CRB .
VA ROG SA MA SFATUITI CUM SA PROCEDEZ PENTRU A AFLA CARE ESTE MOTIVUL ACESTUI COMPORTAMENT AL ANGAJATILOR BANCII SI CARE ESTE PROCEDURA DE URMAT ULTERIOARA RAPORTARII MELE IN CRB.CUM SE VA PROCEDA?MI SE VA INSTITUI POPRIRE PE VENITURI PRIN INTERMEDIUL UNUI EXECUTOR JUDECATORESC?CUM SI IN CE MOD?
VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 02:39, 7 Aprilie 2017
Nu mai scrieți cu majuscule, mulțumesc

Cereți explicații băncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare conturi aldancila aldancila Buna ziua, Sunt client banca Transilvania unde am card de salar cu descoprire sub suma incasata lunar din salar si un card MASTER CARD FORTE . Din data de ... (vezi toată discuția)
Executare credit banca fimitamocanu fimitamocanu Buna ziua, Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv ,in legatura cu un credit. Am contractat la un moment dat un credit de la o banca( A), pentru ... (vezi toată discuția)
Executor bancar andac andac Am facut o cerere de reesalonare a intregii sume,am primit raspuns telefonic sa depun 10% din suma ca sa se poata face reesalonarea,insa in ce conditii nu ... (vezi toată discuția)