avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipat partial
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipat partial

Pentru o femeie născuta in 1961 Septembrie stagiu de cotizare este de 32 ani si 4 luni si 15 ani stagiul minim. In anul 2023 luna Octombrie este limita de virsta de pensionare pentru ca îndeplinește stagiul de cotizare de 33 de ani si 6 luni . La ce virsta poate solicita pensia anticipat parțiala?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 07:56, 6 Aprilie 2017
Conditii:
Varsta - 57 de ani si 1 luna
Stagiul complet de 32 de ani si 4 luni, fara stagiul asimilat(cursuri universitare de zi, pensie de invaliditate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata tuilleries tuilleries Buna ziua. In lumina ultimelor prevederi legislative in materie, va rog sa imi spuneti cand ma pot pensiona la limita de varsta si anticipat, respectiv ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipată Nela Sandu Nela Sandu Am 57 ani şi 33 ani de muncă mă pot pensiona anticipat ? (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala in educatie OpreaRamona OpreaRamona nascuta la 11 februarie 1963 vechime la 1 octombrie 2015 30 de ani doresc raspuns cand pot iesi la pensie multumesc (vezi toată discuția)