avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare casa cu mansarda ilegal constuita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare casa cu mansarda ilegal constuita

Buna seara!
1. E corect sa se scoata la licitatie un imobil cu lipsa autorizatie constructie mansarda?
Aceasta a fost constuita de fostul proprietar si nu figureaza la cadastru sau primarie ca fiind existenta. Executorul sau banca care cere executarea nu ar trebui sa intreprinda ceva in sensul intrarii in legalitate?

Alte discuții în legătură

Neconcordanta intre autorizatia de constructie si actul de vanzare cumparare dgabri dgabri In urma cu 6 ani am cumparat un imobil P+M, intr-o comuna limitrofa Buc. Cumpararea s-a realizat la notariat, pe baza actelor de proprietate, a cadastrului, ... (vezi toată discuția)
Publicatie de vanzare imobiliara, bun evaluat dar fara intabulare in forma actuala basu basu Buna ziua, am participat la o licitatie de executare si am adjudecat casa licitata. Am constatat 2 probleme, anume: - casa in forma evaluata nu are ... (vezi toată discuția)
Adeverinta existenta constructii vicamircea vicamircea Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns referitor la obţinerea unei adeverinţe de existenţă a unei construcţii. Am obţinut AC în anul 2003. Primăria ... (vezi toată discuția)