avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Casa cu mansarda ilegal construita si castigata la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Casa cu mansarda ilegal construita si castigata la licitatie

Buna seara!
Cum poate intra in legalitate adjudecatarul in situatia in care un imobil scos la licitatie are mansarda construita fara autorizatie?

Alte discuții în legătură

Mansardare neautorizata AdrianaStana AdrianaStana Am cumparat o cladire cu mansarda dar nu a fost intabulata de fostii proprietari acum este sediu de firma si e scos la licitatie anuntand ca vand 2 camere asa ... (vezi toată discuția)
Buna seara. este facuta publicatie de vânzare si scos la licitatie ... Romy30 Romy30 Buna seara. Este facuta Publicatie de Vinzare si scos la licitatie un imobil pe numele meu si in contul meu a unui imobil care conform extrasului de carte ... (vezi toată discuția)
Drepturile executatului silit ContSters177437 ContSters177437 Buna ziua . Sunt interesata de un imobil scos la vanzare prin executare silita si as dori sa stiu care sunt drepturile proprietarului : pot intra direct in ... (vezi toată discuția)