avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata

Buna ziua,
Doresc sa aflu daca o persoana care este trimisa in concediu fara plata timp de 6 luni de zile, are posibilitatea de a se angaja in acest timp in alta parte( strainatate) cu contract pe o perioada determinata respectiv 6 luni.
In momentul in care concediul fara plata se termina, persoana revine la vechiul loc de munca.
Este posibil din punct de vedere legal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 21:04, 17 Septembrie 2009
1. Legea da voie sa aveti mai multe locuri de munca in acelasi timp.
2. Pe perioada CFP puteti sa va angajati unde vreti dvs.
Va puteti angaja pe perioada concediului fara plata fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata in ministerul administratiei si internelor ionut eu ionut eu doresc sa imi iau concediu fara plata , nu stiu cum sa procedez si nu stiu pe ce perioada as putea lua, eu as fi vrut pe cel putin 6 luni.lucrez de 4 ani dar ... (vezi toată discuția)
Concediu medical, preaviz, inchidere cim B. Elena B. Elena Buna ziua, Am un angajat care acum aproximativ o luna a refuzat, din orgoliu, sa indeplineasca o sarcina de serviciu prevazuta in CIM, motiv pentru care ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata... bogatasu79 bogatasu79 Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi si locuiesc in Bucuresti. Am o nelamurire drept urmare am decis sa cer sfatul unor profesionisti asa ca am apelat la ... (vezi toată discuția)