avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de interese
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de interese

Buna seara,
Sunt in conflict cu directorul scolii in care lucrez, in sensul ca l-am reclamat la minister si la politie.
In urma cu cateva saptamani, m-a asistat la o ora si nu i-am semnat fisa de evaluare.
Se poate vorbi despre un conflict de interese?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:35, 8 Aprilie 2017
Nu este un conflict de interese .

Conflict de interese este atunci când, în virtutea funcţiei publice pe care o ocupă, o persoana ia o decizie sau participă la luarea unei decizii cu privire la care are şi un interes personal.
Are un interes personal: doreste sa ma dea afara.
Acesta nu este un interes personal , in acceptiunea legii.
Atunci faptul ca-i instiga pe colegi impotriva mea, pe elevi sa-mi dea bani si sa ma inregistreze si face amenintari cu moartea la adresa mea cum se numeste in acceptiunea legii ?
Hartuirea la locul de munca. Cum se pot apara salariatii de abuzurile de la serviciu?

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire si intimidare stefan60 stefan60 Buna seara, am si eu o problema, dar cine nu are ?, si anume. Sora mea lucreaza intr-o institutie de stat si de la o vreme a intrat fara sa vrea, prin natura ... (vezi toată discuția)
Are sarcina de serviciu și dreptul să semneze ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă prezint următoarea situație: Un coleg a depus o Cerere de demisie, conform art.81 alin.7 din Codul Muncii, republicat, Managerul ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese? MTIC MTIC Este legal ca in cadrul Consilului de Administratie al Scolii sa faca parte sotia (ca directoarea scolii) si sotul (reprezentant al primarului in cadrul ... (vezi toată discuția)