avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... casa in concesiune
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

casa in concesiune

buna seara!vreau sa cumpar o locuinta care este construita pe terenul primariei, iar pe acte scrie ca terenul este dat in folosinta. Ma intereseaza daca terenul va intra in proprietatea mea, dupa o anumita perioada sau trebuie cumparat?

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate - vanzare casa fara terenul aferent octaviavan octaviavan Buna ziua, in anul 1987 pe vremea comunismului mama mea imi vinde mie ficei si sotului meu printr-un act notariat o locuinta situata pe teren aferent in ... (vezi toată discuția)
Pot construi pe un teren dat spre folosință de către primărie? mariancmm mariancmm Buna seara! Sunt propietar al unui apartament intr-o vila construită inainte de \'89. In aceasta casa ne am mutat dupa ce casa parinteasca a fost demolata. ... (vezi toată discuția)
Diverse probleme legate de o constructie fara autorizatie biliargiul biliargiul In primul rand buna ziua. In al doilea rand as dori consilierea dumneavoastra in urmatoarea situatie.Locuiesc intr-o casa construita de tatal meu fara ... (vezi toată discuția)