avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Soka bau - adeverinta firma din Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Soka bau - adeverinta firma din Germania

Buna ziua!as avea si eu o rugaminte,la cine ma poate ajuta si pe mine..tatal meu a lucrat in Germania timp de mai multe luni,in anul 2015 si 2016!acum acasa,a primit niste formulare pe care trebuie sa le completeze.problema este ca nu stim sa le completam...si ce trebuie sa scriem in ele..banii pe care trebuie sa ii ridice sunt cei pe concediu..de la firma soka bau!sper ca m-am facut inteleasa..o zi buna va doresc

Alte discuții în legătură

Impozit pe diurna mariusdolete mariusdolete Buna ziua! Am lucrat 6 luni la o firma de constructii din Germania ca delegat. Eu fiind angajat in tara cu 1000 lei pe luna. Dupa ce nu am mai lucrat ... (vezi toată discuția)
Recalculare indemnizație creștere copil Iorda Iorda Buna ziua. In urma depunerii dosarului pt indemnizație, mi s a alocat suma minima, conform salariului minim pe care l am avut la firma unde am lucrat. Însă ... (vezi toată discuția)
Restrictie germania Raluca Nila Raluca Nila Buna seara, In noiembrie 2015 tatal meu a fost prins baut la volan in Germania, el fiind șofer de tir. Permisul i-a fost retinut pe moment, a platit si ... (vezi toată discuția)