avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recalculare indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recalculare indemnizație creștere copil

Buna ziua. In urma depunerii dosarului pt indemnizație, mi s a alocat suma minima, conform salariului minim pe care l am avut la firma unde am lucrat. Însă am mai avut venituri din activ independente( respectiv sunt asistent in brokeraj ) si am depus Adeverințe de la angajator pt 2015 si 2016. Însă de la ANAF când am depus actele s a luat in calcul ce am estimat eu pe 2016, respectiv 3600 RON. Eu conform adev si real pe anul 2016 am 12849. RON. Am depus ulterior si declarația 200 si am facut si sesizare pt recalcularea indemnizației. Răspunsul a fost ca s a calculat la cei 3600 RON. Aștept acum sa se rezolve si la ANAF cu dosarul fiscal deoarece între timp mi am schimbat domiciliul in urma căsătoriei. Credeți ca după ce voi avea de la ANAF, sper hârtie oficială cu venitul meu real pe 2016 se mai poate face ceva? Adică sa mi se calculeze corect indemnizatia? Sper ca m am facut înțeleasă si va mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Am deschis un pfa in august 2020 MirelaPav MirelaPav Buna ziua, Am deschis un pfa in August 2020, sistem real de impozitare. In termen legal am depus declarația cu venitul estimat pt anul 2020. Din acea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie 85% din venituri din asigurari? ramona chisalita ramona chisalita buna. as dori si eu sa stiu daca veniturile din asigurari intra in categoria veniturilor din care se poate calcula cele 85% pentru indemnizatia de cresterea ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie ala2016 ala2016 Buna ziua, Am un pfa din anul 2014. La inceputul lunii decembrie 2016 am nascut, iar pfa-ul l-am suspendat cu data de 16.01.2017. O data cu suspendarea ... (vezi toată discuția)