avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Formular E 302
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Formular E 302

Formularul E 302 mai este valabil ?Sau a aparut altul echivalent cu alta denumire ?Si asi dori sa stiu cat dureaza eliberarea lui dupa depunerea actelor.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:17, 6 Aprilie 2017
E302 a fost inlocuit cu formularul U2 (utilizat exclusiv incepand cu 01.05.2014 de catre instituţiile competente în materie de şomaj din statele membre UE/SEE şi din Elveţia).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea formularului e301 Refdy Refdy Tatal meu locuieste in Spania si are nevoie de formularul E301 pentru a obtine o indemnizatie. Problema consta in faptul ca el nu poate sa vina in tara, drept ... (vezi toată discuția)
Contract de munca incetat cu acordul partilor, beneficiez de somaj? gmancila gmancila Buna ziua! Deja cu ajutorul dvs., am putut solutiona 2 probleme diferite, pt care va multumesc! In ianuarie mi-a fost incetat contractul de munca cu acordul ... (vezi toată discuția)
Nelamurire oug 111/2010 art. 2 alin. 6 acomputers acomputers Buna ziua, (6) În vederea acordării drepturilor prevăzute la alin. (1), persoanele care au realizat activităţi profesionale în statele membre ale ... (vezi toată discuția)