avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale plata impozite cladiri ,auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

plata impozite cladiri ,auto

Buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.primaria nu primeste banii pt. impozite decat daca platesc si amenda pe care o are fiul meu major care locuieste cu mine. asta cam suna a santaj.multumesc

Alte discuții în legătură

Plata impozit fara amenzi de circulatie evivada evivada Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatorul aspect: Vreau sa platesc impozitul pe locuinta pentru anul 2016, insa cei de la primarie mi-au spus ca pe ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua Acum un an am facut succesiunea dupa sotul meu si am scos de la taxe si impozite certificatul fiscal al apartamentului. Am platit impozitul pe ... (vezi toată discuția)
Amenda de plata mary16 mary16 Ma numesc Oprea Valentin , sunt pensionar domiciliat in orasul Gaesti,am apelat la dumneavoastra pentru a va cere un raspuns intru-un caz .Eu am un fiu ,el e ... (vezi toată discuția)