avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenda de plata
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenda de plata

Ma numesc Oprea Valentin , sunt pensionar domiciliat in orasul Gaesti,am apelat la dumneavoastra pentru a va cere un raspuns intru-un caz .Eu am un fiu ,el e major si nu are nici un venit, dar am aflat ca are o amenda de plata la Primarie iar eu nu pot plati impozitul daca nu este achitata amenda. intrebarea este: Daca fiul meu e major si nu lucreaza,va intreb eu sunt obilgat sa-i platesc amenda pe urma lui? cu respect. astept raspuns. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:58, 19 Aprilie 2016
Va confruntati cu o situatie speciala
Fiul dv este major locuieste cu dv ,este in evidenta cu amenda care este consemnata pe CNP-ul fiului nu al dv
Deoarece fiul nu are rol fiscal si locuieste cu dv amenda figureaza pe domiciliul proprietatii dv respectiv pe fisa dv de rol fiscal
Cererea angajatilor autoritatii fiscale de achitare cu precadere a amenzii contraventionale este limita legii atat timp cat nu dv sunteti contravenientul
Problema este ca fiul nu a achitat in termen amenda,nu are venituri sau bunuri in evidenta i atunci angajatii fiscali va obliga pe dv sa achitati cu prioritate amenda si ulterior impozitul anual
Incercati sa contactati directorul autoritatii fiscale sa detaliati situatia sa atentionati ca nu dv sunteti contravenientul,astfel incat amenda nu va apartine,poate gasiti intelegere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare certificat fiscal,legal sau nu? Zaky Zaky Mama vrea sa vinda apartamentul in care locuim iar cei de la taxe si impozite refuza sai dea certificatul fiscal pe motiv ca fratele meu ar avea niste amenzi ... (vezi toată discuția)
Cine plateste amenda? spiridon vasilica spiridon vasilica Buna ziua! Am si eu o nedumerire. Sunt divortata de aproape 4 ani , iar fostul meu sot a primit o amenda pentru tulburarea linistii publice, dupa ... (vezi toată discuția)
Amenzi de circulatie petru ana maria petru ana maria Buna ziua,as avea o intrebare:de aproximativ un an sun divortata,iar fostul meu sot lucreaza sofer pe tir in Germania.De aproximariv doua luni a primit o ... (vezi toată discuția)