Ma numesc Oprea Valentin , sunt pensionar domiciliat in orasul Gaesti,am apelat la dumneavoastra pentru a va cere un raspuns intru-un caz .Eu am un fiu ,el e major si nu are nici un venit, dar am aflat ca are o amenda de plata la Primarie iar eu nu pot plati impozitul daca nu este achitata amenda. intrebarea este: Daca fiul meu e major si nu lucreaza,va intreb eu sunt obilgat sa-i platesc amenda pe urma lui? cu respect. astept raspuns. va multumesc.
Va confruntati cu o situatie speciala
Fiul dv este major locuieste cu dv ,este in evidenta cu amenda care este consemnata pe CNP-ul fiului nu al dv
Deoarece fiul nu are rol fiscal si locuieste cu dv amenda figureaza pe domiciliul proprietatii dv respectiv pe fisa dv de rol fiscal
Cererea angajatilor autoritatii fiscale de achitare cu precadere a amenzii contraventionale este limita legii atat timp cat nu dv sunteti contravenientul
Problema este ca fiul nu a achitat in termen amenda,nu are venituri sau bunuri in evidenta i atunci angajatii fiscali va obliga pe dv sa achitati cu prioritate amenda si ulterior impozitul anual
Incercati sa contactati directorul autoritatii fiscale sa detaliati situatia sa atentionati ca nu dv sunteti contravenientul,astfel incat amenda nu va apartine,poate gasiti intelegere...