Buna ziua,as avea o intrebare:de aproximativ un an sun divortata,iar fostul meu sot lucreaza sofer pe tir in Germania.De aproximariv doua luni a primit o amenda in Germania care intre timp s-a si dublat si plicul cu amenda a venit tot pe adresa mea.Tin sa mentionez ca am locuit impreuna in apartamentul meu care este mostenire primit de la parintii mei.As dori sa stiu i n ce masura ma afecteaza pe mine aceasta amenda?Poate sa mi-o treaca mie daca el nu o plateste la impozitul apartamentului?El nu mai locuieste aici,de aproximativ un an dupa divort si nici nu mai tinem legatura,nu mai vorbim unul cu celalalt.Ce ma sfatuiti sa fac?Ultima data cand am vorbit cu el mi-a zis ca si-a schimbat buletinul si ca nu mai figureaza cu adresa de la apartamentul meu.Va multumesc!O zi frumoasa!
Aspectul ca amenda a fost comunicata la domiciliul dv ,demonstreaza ca in documentele de identitate ,ex sotul are aceiasi adresa
Legal amenda este constatata si consemnata in sarcina unui cetatean individualizat prin CNP diferit fata de al dv,dar dispozitia in vigoare prevede obligatia solutionarii cererilor in ordine cronologica
Daca amenda nu este achitata in termenul legal prevazut,atunci aceasta se inregistreaza la debite in urmarire se formeaza dosar de urmarire in sarcina titularului
Ar trebui sa contactati autoritatea fiscala teritoriala sa detaliati situatia ,eventual sa depuneti documente justificative, de la instanta de judecata si de la asociatia de proprietari