avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenzi de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenzi de circulatie

Buna ziua,as avea o intrebare:de aproximativ un an sun divortata,iar fostul meu sot lucreaza sofer pe tir in Germania.De aproximariv doua luni a primit o amenda in Germania care intre timp s-a si dublat si plicul cu amenda a venit tot pe adresa mea.Tin sa mentionez ca am locuit impreuna in apartamentul meu care este mostenire primit de la parintii mei.As dori sa stiu i n ce masura ma afecteaza pe mine aceasta amenda?Poate sa mi-o treaca mie daca el nu o plateste la impozitul apartamentului?El nu mai locuieste aici,de aproximativ un an dupa divort si nici nu mai tinem legatura,nu mai vorbim unul cu celalalt.Ce ma sfatuiti sa fac?Ultima data cand am vorbit cu el mi-a zis ca si-a schimbat buletinul si ca nu mai figureaza cu adresa de la apartamentul meu.Va multumesc!O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:47, 1 August 2018
Amenzile primite de fostul sot nu va afecteaza cu nimic poate doar disconfortul creat de comunicarea lor la domiciliul dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Aspectul ca amenda a fost comunicata la domiciliul dv ,demonstreaza ca in documentele de identitate ,ex sotul are aceiasi adresa
Legal amenda este constatata si consemnata in sarcina unui cetatean individualizat prin CNP diferit fata de al dv,dar dispozitia in vigoare prevede obligatia solutionarii cererilor in ordine cronologica
Daca amenda nu este achitata in termenul legal prevazut,atunci aceasta se inregistreaza la debite in urmarire se formeaza dosar de urmarire in sarcina titularului
Ar trebui sa contactati autoritatea fiscala teritoriala sa detaliati situatia ,eventual sa depuneti documente justificative, de la instanta de judecata si de la asociatia de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necomunicarea unei sentinte raylar raylar Buna ziua .am o intrebare ...in urma unui proces de divort am pierdut custodia fiicei mele am facut apel... in martie s-a pronuntat sentinta si nu m-ia fost ... (vezi toată discuția)
Problema de partaj bun nelusandy nelusandy Printr-un contract de credit (in moneda euro) si garantie mobiliara și un contract de ipotecă credit am incercat, impreuna cu fosta mea sotie, sa cumpar un ... (vezi toată discuția)
Cine plateste amenda? spiridon vasilica spiridon vasilica Buna ziua! Am si eu o nedumerire. Sunt divortata de aproape 4 ani , iar fostul meu sot a primit o amenda pentru tulburarea linistii publice, dupa ... (vezi toată discuția)