avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Directiva Europeana privind indexarea cu rata ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Directiva Europeana privind indexarea cu rata inflatiei a pretului contractelor pe termen lung cu entitati de stat

Buna ziua,
Aveti cumva cunostiinta de o Directiva Europeana care reglementeaza posibilitatea indexarii cu rata inflatiei a tarifelor din contractele pe termen lung cu entitati publice cu rata inflatiei.
Este vreo directiva generala care reglementeaza contractele cu entitati publice?

Astept cu interes raspunsul vostru

Va multumesc

Alte discuții în legătură

In anul 2012 am făcut un credit prima casa cu dobânda indexările ... elenasuch elenasuch In anul 2012 am făcut un credit prima casa cu dobânda indexările creditul este in euro ratele mi se opresc direct din cardul de salariu la fiecare sfârșit ... (vezi toată discuția)
Codul muncii art. 80 codul muncii AdisoaraM AdisoaraM Buna ziua Sintagma \"salarii indexate, actualizate si majorate\" din art. 80 Codul muncii presupune acordarea in mod automat si a indexarii cu indicele de ... (vezi toată discuția)
Ajutor in legatura cu furtul unui proiect pentru parlamentul european! Biancabeb Biancabeb Eu am fost selectata stagiara arhitecta in Parlamentul European, Bruxelles. Mi s-a spus intr-un email inainte sa incep stagiul ca am fost selectata datorita ... (vezi toată discuția)