In anul 2012 am făcut un credit prima casa cu dobânda indexările creditul este in euro ratele mi se opresc direct din cardul de salariu la fiecare sfârșit de luna eu nu retrag toți banii in ziua de salariu întâi a-mi calculez rata in euro lăsînd totuși o mai mult decât ar trebui de Ex.. dacă euro este 4,80 eu al calculez la 5 ,5 euro cu toate acestea de la începutul ratelor și pina in luna Octombrie acestui an totul a fost ok însă din luna Octombrie sesizez faptul ca chiar dacă las bani pe card mai mult ai oprește și coplatitorului o diferența de bani ne înțelegând de ce am fost la banca am expirat situația dar m-au sucit m-au învârtit m-au amețit și tot nu am înțeles nimic clar mi sa răspuns ca a crescut robor in contractul meu nu specifica nimic de acel robor deoarece in anul cind am încheiat contractul de prima casa nu era robor apoi mi sa zis ca a crescut dobânda pai in desfășurătorul contractului specifica clar ca am rate plus dobânda egala pina la sfirsitul contractului pina la urma am rugat frumos să-mi instaleze aplicația YOU brd deoarece eu am încercat și nu am reușit mi se oprea undeva la fotografia faciala pina la urma mi am reușit să-mi activez aplicația și cind am intrat pe ea surpriza deci in afara ratei plata cont alternativ mi se mai oprește și tarif AEGRM nu înțeleg ce este acel tarif suma respectiva la acel tarif este aproape jumătate din rata lunară a creditului va rog frumos sa m-a lămuriri și pe mine care este cauza căci la banca te răsucesc de te amețesc și tot nu înțelegi nimic tot ei au dreptate din 2012 și pina in 2022 de ce nu a apărut acel tarif AEGRM .va mulțumesc frumos
Mai precis unde sa m-a adresez pentru ca pina acum am fost la 3 sucursale diferite și am primit diverse răspunsuri toate diferite bă ca este ROBOR mărit da ca este vorba de bobina calculata la curs de euro pai eu calculez deja rata toată la curs de euro dar totuși nu înțeleg ce este acel tarif AEGM care a apărut peste noapte așa din senin