avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Demisie cu sau fara somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Demisie cu sau fara somaj

Sotul meu lucreaza si locuieste de un an de zile in alta localitate ..Eu intentionez sa il urmez. Daca renunt la locul meu de munca , pentru a ma muta in alt oras, pot beneficia de somaj pana reusesc sa ma angajez? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:33, 6 Aprilie 2017
Incetarea c.i.m. prin demisie exclude posibilitatea fostului salariat de a beneficia de somaj . Demisia este considerata un motiv imputabil salariatului in ceea ce priveste incetarea raportului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șomaj Kia1 Kia1 Buna ziua! Soțul meu este șofer profesionist , și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o luna! Șeful lui a zis ca nu îl da afara dar să ... (vezi toată discuția)
Mai pot beneficia de somaj ? Mmaria66789 Mmaria66789 Buna seara ! Lucrez intr un loc de aproximativ un an .Acum 2 luni ni s a dat de semnat o cerere că ne va da acasă în concediu fără plată, ceea ce s a și ... (vezi toată discuția)
Somaj mariusastra mariusastra Buna ziua am o întrebare muncesc la o firma de 5 ani daca firma mă concediază pe ce motiv vor ei chiar și indisciplinat sau că nu mi fac norma pe zi mă ... (vezi toată discuția)