avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Șomaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Șomaj

Buna ziua! Soțul meu este șofer profesionist , și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o luna! Șeful lui a zis ca nu îl da afara dar să meargă la sediul firmei să făcă pe mecanicul ( lucru despre care nu are cunoștințele necesare) ! Dacă își da demisia mai poate primi șomaj?
Ultima modificare: Joi, 11 Iunie 2020
Kia1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 12 Iunie 2020
nu primeste somaj.
Incetarea c.i.m. prin demisie exclude posibilitatea fostului salariat de a beneficia de somaj. Demisia este considerata un motiv imputabil salariatului in ceea ce priveste incetarea raportului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie cu sau fara somaj Carmen  Diana Ciubotaru Carmen Diana Ciubotaru Sotul meu lucreaza si locuieste de un an de zile in alta localitate ..Eu intentionez sa il urmez. Daca renunt la locul meu de munca , pentru a ma muta in alt ... (vezi toată discuția)
Dupa demisie pot beneficia de jomaj Bacsik Bacsik Lucru la teatru in fie care an se face contrac de munca in stagiunea 2014-2015 si 2015-2016 misau adunat 600 ore lucrate suplimentar dar la inceputul stagiuni ... (vezi toată discuția)
Mediu de lucru stresant AliceS AliceS Buna ziua, Va rog sa imi spuneti in baza carei masuri legale poate fi evitata o situatie stresanta si abuziva la un loc de munca, unde un sef de depozit a ... (vezi toată discuția)