avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dupa demisie pot beneficia de jomaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dupa demisie pot beneficia de jomaj

Lucru la teatru in fie care an se face contrac de munca in stagiunea 2014-2015 si 2015-2016 misau adunat 600 ore lucrate suplimentar dar la inceputul stagiuni 2016-2017 conducerea nea sters orele suplimentare acum eu miam dat demisia si as intreba daca pot primi ajutor somaj pe o perioada de 6 luni pina depun actele pentru pensie anticipata. Cu stima
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 25 Mai 2017
Bună ziua!

Dacă ați demisionat nu sunteți eligibilă pentru ajutor de șomaj.
Incetarea c.i.m. prin demisie exclude posibilitatea fostului salariat de a beneficia de somaj . Demisia este considerata un motiv imputabil salariatului in ceea ce priveste incetarea raportului de munca.
O intrebare insa.Daca imi dau demisia nu pot beneficia de indemnizatia de somaj,dar ma pot inscrie la ajofm sa rezult la ei ca somer neindemnizat ?
Va puteti inscrie la AJOFM ca somer in cautarea unui loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa demisie vladp33 vladp33 daca mi-am inaintat demisia motivata de art.81 alin8 din codul muncii \"Salariatul poate demisiona fara preaviz daca angajatorul nu isi indeplineste ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj dupa demisie cocos144 cocos144 [b]Buna seara ! Intrebare : in situatia demisiei din activitate,se mai acorda ,la solicitare, indemnizatie ( ajutor ) de somaj ? Multumesc pentru raspuns ... (vezi toată discuția)
Somaj felicia.buzea@gmail.com felicia.buzea@gmail.com Se poate primi ajutorul de somaj daca ti- ai dat demisia? Mentionez ca am lucrat 17 ani in aceeasi unitate (vechime totala - 24 ani si 6 luni) (vezi toată discuția)