avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum trebuie sa procedez? - rezervare locuinta in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum trebuie sa procedez? - rezervare locuinta in constructie

Cum trebuie sa procedez atunci cand doresc s-a cumpar o locuinta si trebuie s-a platesc rezervare???......mentionez ca acum se construieste (blocul) imobilul.
Cel mai recent răspuns: ContSters391622 , utilizator 10:18, 7 Aprilie 2017
...??? In ce sens cum trebuie sa procedati ? Contactati dezvoltatorul si de acolo in colo este simplu !
Cititi cu mare atentie contractul pe care va trebui sa il semnati cu dezvoltatorul si, abia dupa ce ati epuizat toate intrebarile/nelamuririle, semnati si platiti suma aferenta rezervarii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare cu plata a 90% din suma euvictoria euvictoria Buna ziua, Pe data de 1 iulie voi incheia un antecontract de vanzare-cumparare la un notariat agreat de dezvoltator, pentru un apartament in Bucuresti.Pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as vrea sa cumpar un apartament intr un bloc neconstruit ... Daniela0688 Daniela0688 Buna ziua. As vrea sa cumpar un apartament intr un bloc neconstruit inca. Avansul cerut este de 50%. Firma de constructii este una foarte mica, am cautat pe ... (vezi toată discuția)
Contract imobiliar-probleme rezervare kazzthedogg kazzthedogg Salutare, Am o intrebare in legatura cu o tranzactie imobiliara prin care sunt pe cale sa trec. Doresc sa-mi cumpar un apartament intr-un complex ... (vezi toată discuția)