Societatea pe care eu o reprezint urmeaza sa incheie un contract cu o alta societate.Valoarea contractului este undeva in jurul sumei de 100.000 Ron.Intrebarea mea este: care e varianta ideala in care eu pot sa ma asigur ca o sa incasez banii din respectivul contract? Sa ii solicit firmei in cauza o scrisoare de garantie bancara? sau e suficienta o fila cec?
Introduceti o prevedere in contract prin care persoana cu care incheiati contractul sa garanteze cu bunurile sale prezente sau viitoare (ar fi bine sa aflati daca are ceva cu ce sa garanteze) si sa renunte la dreptul lui diviziune si de discutiune in cazul urmaririi sale, si o prevedere ca cazul sa se judece in localitatea, judetul dvs in caz de neintelegeri , penalitati de intirziere 1-3%/zi si ca penalizarile sa poata depasii suma datorata.
Garantii
ContSters21743
Buna tuturor.
Ce garantii de plata poate solicita o firma intr-un contract de pres serv ca sa fie sigura ca beneficiarul va achita sumele respective?
In ... (vezi toată discuția)
Cec in alb
hanibal
Nelamurirea mea se refera la corelarea dintre art. 14 si art. 84 pct. 3 din legea cecului.
Pe de o parte, art. 14 pare sa permita emiterea cecului asa-zis ... (vezi toată discuția)