avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Confidențialitatea datelor personale
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Confidențialitatea datelor personale

Divulgarea numelui complet în mod direct, sau trunchiat (prenume în timpul unui apel și numele de familie printr-un mesaj text) al unui anagaj este o încălcare a obligației angajatorului de a asigura datele cu caracter personal ale angajatului? Vorbim de o multinațională cu nume mare pe piața muncii din România.
Cel mai recent răspuns: Dragoș Badea , utilizator 08:51, 7 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protejare date cu caracter personal pe portalul portal.just.ro BMW123 BMW123 Salut, Am fost reclamant intr-un proces civil (litigii de munca) cu fostul angajator si numele si prenumele mi-au aparut pe portal.just.ro asociate ... (vezi toată discuția)
Cum este corect sa se scrie in acte: nume-prenume sau prenume-nume? valentin?pescaru valentin?pescaru Doresc un răspuns clar, bazat pe regulile limbii române și pe lege. În compania cu capital străin în care lucrez, am probleme cu departamentul de ... (vezi toată discuția)
Schimbare prenume geo45 geo45 buna ziua...as dori sa-mi schimb prenumele dar nu stiu cum sa incep...cum pot sa iau extrasul din monitorul oficial?si de unde anume?va multumesc (vezi toată discuția)