avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... unde trebuie primita corespondenta?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

unde trebuie primita corespondenta?

Buna ziua
Unde trebuie sa primeasca corespondenta o societate in insolventa (faliment)? La adresa lichidatorului judiciar sau la adresa sediului social cu care figureaza la ORC firma in faliment? Stiu ca sediul procesual este sediul lichidatorului, dar corespondenta in cauza nu are legatura cu procesul...
multumesc?:(:(
Cel mai recent răspuns: greensea , utilizator 12:46, 7 Aprilie 2017
Buna ziua,

Procedural adresa pentru comunicarea actelor este la sediul lichidatorului. Dar pentru corespondenta de alt gen, este bine ca actele sa fie comunicate si la sediul lichidatorului si la sediul societatii.
imi puteti oferi un temei juridic? In legea insolventei nu gasesc nimic. Se specifica doar ce trebui inscris in antetul atelor de corespondenta.
multumesc:love1:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)
Suspendare procese in faliment redstyle redstyle buna ziua ! daca administratorul imputernicit al unei societati comerciale care a fost declarata de curand in faliment , are un proces penal pe rol cu o ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii angajator in insolventa uncetatean8 uncetatean8 Buna seara, Am lucrat cu Contract de munca la o firma aflata in insolventa. Procedura de insolventa a fost declansata inainte de a ma angaja acolo. Firma ... (vezi toată discuția)