avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot ocupa legal un uscator de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot ocupa legal un uscator de bloc

Buna.
Locuiesc intr-un bloc de 8 etaje cu 10 apartamente . Pana la etajul 4 este hotel si are intrarea prin fata blocului iar locatarii prin spate si este total separat de locatari.
La fiecare etaj exist fostele ghene de gunoi care nu au fost folosite niciodata entru ca atunci cand blocul sa dat in folosinta legea locala a interzis ghenele.
La etajul 7 si 8 mai exista 2 incaperi comune cred ca uscatoarele de drept cu o suprafata de 20 m patrati. In bloc exista 2 apartamente de 4 camere ,3 apartamente de 3 camere, 5 apartamente de 2 camere.
Conform legii fiecare apartament plateste intretinerea conform suprafetei apartamentului si a cotei indivize si impozitul la primarie la fel. Deci normal cei de la 4 camere ar fi of ocupantii de drept al uscatoarelor. Acestia nu vor spatiile respective si cred conform cotei indivize urmatorii ocupanti de drept ar fi cei de la apartamentele de 3 camere.
Am luat acordul locatarilor 50+1 si cei care detin cele 2 uscatoare nu vor sa elibereze unul din spatii. Cum pot intra in incapere , cu cine pot intra in incapere ca sa fie legal si sa nu spuna ca am intrat prin efractie sau ca avea ceva acolo si a disparut in momentul in care eu am intrat acolo.
Mentionez ca fiecare locatar are cate un spatiu de depozitare uscare al rufelor pe un anumit palier de la parter la et 7 si eu am la et 4 cu aproximativ 7 m patrati .
Concluzie: doresc sa intru in posesia spatiului legal , am acordul locatarilor de 50+1 si cu cine pot intra legal cu polita( cum pot sa apelez la ei ce trebuie sa fac?)
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Dreptul la utilizare uscatorie nickra nickra Buna ziua, am citit foarte multe comentarii legate de utilizarea uscatoriei... dar din pacate nu mi-a fost clar daca raspunsurile se potrivesc cu situatia ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului - drepturi si obligatii simonasim simonasim Buna seara. Am o mare problema si nu pot sa ma descurc singura. Locuiesc int-un bloc cu 4 etaje care are o uscatorie care este folosita doar de 5 locatari din ... (vezi toată discuția)
Folosinrea uscatorului. Ipj Ipj Solicit un raspuns privind folosirea uscatorului de rufe de pe casa scarii unui bloc. Scara in care m-am mutat de mai multi ani este dotata din constructie cu ... (vezi toată discuția)