avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum aflu daca am fost condamnat la inchisoare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum aflu daca am fost condamnat la inchisoare?

Buna ziua.as dori sa ma informati cum aflu daca am fost condamnat la inchisoare?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:47, 8 Aprilie 2017
Imputerniciti pe cineva sa va ceara cazierul. Condamnarile din UE se centralizeaza in tara din UE in care sunteti cetatean.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Aprilie 2017
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat arestare international, apare in cazier? marius322 marius322 Buna seara In anul 2013 am fost arestat in Bucuresti in baza unui mandat international de arestare! Am primit un mandat de 29 de zile de arestare, la ... (vezi toată discuția)
Infractiuni in elvetia prezente in cazierul judiciar din romania? izomus izomus Buna ziua, Imi puteti raspunde va rog daca infractiuni penale in Elvetia (amenda penala, condamnare penala pe teritoriul Elvetiei) si executate in Elvetia ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar mimi7lumina mimi7lumina Buna ziua,as dori sa stiu daca se poate obtine cazier judiciar pentru o persoana aflata in strainatate -Anglia orasul Leed , nu se stie exact orasul.Din cate ... (vezi toată discuția)