avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandat arestare international, apare in cazier?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandat arestare international, apare in cazier?

Buna seara

In anul 2013 am fost arestat in Bucuresti in baza unui mandat international de arestare!
Am primit un mandat de 29 de zile de arestare, la Curtea de Apel Bucuresti, am fost in arestul central Politiei pt 9 zile, apoi am fost transferat in tara care mi-a emis mandatul!
Intrebarea mea este, atata vreme ce eu nu am incalcat legea pe teritoriul Romaniei, cazierul meu este patat?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 14:25, 20 Octombrie 2015
Buna seara!

Despre ce tara este vorba?

Cu stima.
La nivel de UE cazierul se centralizeaza in tara in care sunteti cetatean. Acum mandatul de arestare nu e o condamnare, ci consecinta unei cercetari penale sau condamnari, asa ca nu s-ar inscrie mandatul ca atare, ci condamnarea (daca exista).
Da. condamnarea exista! 3 ani si 8 luni...
Sa inteleg ca o sa imi apara in cazier.
Va multumesc
Detalii pe [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiuni in elvetia prezente in cazierul judiciar din romania? izomus izomus Buna ziua, Imi puteti raspunde va rog daca infractiuni penale in Elvetia (amenda penala, condamnare penala pe teritoriul Elvetiei) si executate in Elvetia ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cazier alexdiana74 alexdiana74 daca sunt condamnat in anglia la 2 luni si posibil voi fi deportat se afla in Romania de condamnarea de acolo?care e procedura? (vezi toată discuția)
Cum aflu daca am fost condamnat la inchisoare? Alex2888 Alex2888 Buna ziua.as dori sa ma informati cum aflu daca am fost condamnat la inchisoare? (vezi toată discuția)