avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nelamurire cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nelamurire cazier

daca sunt condamnat in anglia la 2 luni si posibil voi fi deportat se afla in Romania de condamnarea de acolo?care e procedura?
Cel mai recent răspuns: alexdiana74 , utilizator 15:39, 15 Septembrie 2015
Buna ziua!

Nu veti avea cazierul "patat" si in Romania.

Cu stima.
Cazierul se centralizeaza la nivel de UE in tara in care sunteti cetatean.

[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 15 Septembrie 2015
tgeorgescu, utilizator
am vorbit cu cineva care a fost condamnat in UE anul trecut, a facut pedeapsa acolo si deportat.nu s a aflat nimic in romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat arestare international, apare in cazier? marius322 marius322 Buna seara In anul 2013 am fost arestat in Bucuresti in baza unui mandat international de arestare! Am primit un mandat de 29 de zile de arestare, la ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar mimi7lumina mimi7lumina Buna ziua,as dori sa stiu daca se poate obtine cazier judiciar pentru o persoana aflata in strainatate -Anglia orasul Leed , nu se stie exact orasul.Din cate ... (vezi toată discuția)
Erasmus cu cazier OlaruMarius OlaruMarius Buna ziua, Doresc sa plec 6 luni cu bursa erasmus. Din pacate am cazier judiciar care se va sterge automat abia in 2017. Ma va incurca acest cazier cu ... (vezi toată discuția)